Betacon

Opis dogodka

SloFurs ob svoji 10. obletnici organizira prvo tridnevno druženje - naš prvi β con! Če bodo s strani države tovrstna druženja dovoljena, bo naše srečanje potekalo od petka 7.8. 12:00 do nedelje 9.8. 17:00. Dogodek se bo odvijal v Gabrju na odmaknjeni lokaciji v naravi, ki je le nekaj minut vožnje iz Ljubljane, prostora je dovolj za zunanje in notranje aktivnosti. Če vas zanima kako izgleda prizorišče, kliknite tukaj in si oglejte nekaj slik.

Kot rečeno obstaja možnost, da nam druženje ne bo dovoljeno, kljub temu vas prosimo, da v kolikor bi se želeli srečanja udeležiti, da se nanj prijavite čimprej. Če se v tem času izkaže, da druženje v avgustu ne bo izvedljivo, ga bomo odpovedali.

Strošek udeležbe bo 90€ po osebi. Stroške udeležbe bo potrebno poravnati vnaprej do konca junija 2020. Plačilo lahko opravite na dogodku Tiki Meet ali pa po dogovoru z Eldnsay. V primeru, da druženje odpade vam bomo vplačani znesek v roku 7 dni od naznanitve vrnili.

Poskrbljeno bo za hrano in pijačo. V primeru, da ste alergiki ali imate kakšno posebno željo nam to napišite v opombo ob prijavi. Potrudili se bomo ustreči vašim željam, če bo to v naši moči. Topli obroki bodo na voljo za zajtrk, kosilo in večerjo; izjema bo kosilo v soboto, ki ga ne bo zaradi organiziranega pohoda (več informacij v programu spodaj).

Za ležišča boste morali poskrbeti sami; prinesite s seboj spalno opremo (priporočamo spalno vrečo in napihljivo posteljo, saj je spalni prostor notranji) ali opremite lastno vozilo za prenočitev. Prostora za šotore ni.

Srečanje bo popestreno z naborom aktivnostmi. Sledeče bomo izvajali vse dni srečanja:

 • Umetniški kotiček: že tradicionalni kotiček za umetnike; prinesite svoje potrebščine in v družbi ustvarjajte. Če pa ste le občudovalci, lahko kaj naročite in poklepetate z ustvarjalci.
 • VR: če niste še nikoli poskusili očal za virtualno resničnost, ste tokrat prijetno vabljeni! Na voljo bo pester nabor iger.
 • Switch: imeli boste možnost igranja iger preko Nintendo Switcha: preizkusite se v kooperativnih ali tekmovalnih igrah! Seveda, če imate tudi svojo konzolo ali igre ste vabljeni, da jih prinesete.
 • Projektor, PC in Xbox: na voljo bo “velik ekran” za ogled filmov ali igranje družabnih iger kot so Jackbox ali pa Just Dance preko konzole Xbox.
 • Druge aktivnosti: vsakdo je prost, da prinese kakršne koli družabne aktivnosti, kot so namizne igre, žoge ali ostale pripomočke za igro na prostem.
 • Žurka: ko sonce zaide se žurka šele začne! Prostor se bo prelevil v plesišče z dobro glasbo! Obljubimo, da ne bomo z glasbo preveč moteči za tiste, ki želite spati, zato bomo glasbo utišali ob 23.00 uri.
 • “Taborni ogenj”: v kolikor bo želja bomo postavili taborni ogenj in vam priskrbeli sladke penice, krompir in še kaj.

Sledeče aktivnosti pa se bodo izvedle enkratno tekom srečanja:

 • V soboto popoldan bomo izvedli pohod na Toško Čelo z možnostjo kosila v restavraciji na vrhu. V kolikor se odločite za kosilo v restavraciji, bo moral vsak plačati zase. Ker pričakujemo, da se bo večina udeležencev odločila za pohod izjemoma ne bo toplega obroka na voljo na lokaciji dogodka. Če se pohoda ne nameravate udeležiti predlagamo, da se za kosilo sami organizirate.
 • Predavanje o umetnosti, ki ga bo vodila Eldnsay. Pripomočki bodo priskrbljeni.
 • Aunt Eldy’s story hour
 • PowerPoint Karaoke: preizkusite se v predstavljanju PowerPoint predstavitve, ki je niste pred tem videli.

Če imate svoje predloge za aktivnosti, ki bi popestrile druženje, nam jih sporočite na Discordu. Z veseljem bomo vključili tudi vaša predavanja ali krožke.

Vse udeležence naprošamo, naj se vzdržijo prekomernega uživanja alkoholnih pijač. To pomeni, da s svojim pitjem ne povzročate težav ali kvarite zadovoljstvo drugih udeležencev. S seboj ni dovoljeno prinašati svojih alkoholnih pijač. Na srečanju boste morali podpisati tudi izjavo, da ste prebrali, se strinjate ter se boste držali pravil in pogojev, ki veljajo na SloFurs dogodkih. Kršitev pravil bo vodila v brezpogojno in takojšnjo izključitev kršitelja s srečanja brez povračila stroškov. Morebitne spremembe ali dodatne informacije bodo objavljene na Discordu in na tem spletnem naslovu.

Za prinesene stvari odgovarjate sami, na žalost se včasih lahko kaj izgubi ali poškoduje. V želji po čim manj nesrečah vas prosimo za spoštljivo ravnanje z vsem, kar ni vaše.

Datum in ura

07.08.2020 12:00 -
09.08.2020 17:00

Prijave

Prijave so bile možne med
24.04.2020 18:00 in
21.06.2020 10:00.

Lokacija

46.077476, 14.413625

Oglejte si naša navodila za navigacijo za napotke kako priti do dogodka.

Galerija

Imate slike, ki jih želite deliti ali pa želite videti slike ostalih udeležencev?
Kliknite tukaj

Starostne omejitve

Za udeležbo morate biti stari vsaj 18 let.

Vprašanja?

Pišite nam, Discord

Države

Vstopnice

Prenočišče

Distribucija spolov

Družbo na dogodku vam bodo delali:

Arctic
bostjan2580
Cris.py
Eldnsay
Filko
Ganzo
Izz
Jakob Fon Torkar
LeoFolf
LightningSpeed
Nate Fosky
Nesko
ookami
Pur3Bolt
SkyWind
Taru
Thunder
Torchfire
Wolfie

Pričakujte te kosmatinčke:

Arctic
(lastnik: Arctic)
Coyote
Edgar
(lastnik: Pur3Bolt)
Fox
Filko
(lastnik: Filko)
Bunny - Fox
Ganzo
(lastnik: Ganzo)
Coyote
Mandy
(lastnik: Eldnsay)
Bunny
Nesko
(lastnik: Nesko)
Husky
Soren
(lastnik: ookami)
Wolf - Bull terrier
Taru
(lastnik: Taru)
cat?