Halloween sprehod/bowling 2021

Opis dogodka

SloFurs organizira fursuit sprehod po stari Ljubljani na noč čarovnic. Kljub temu, da je ta dan posvečen strašenju, naj vas ne bo strah naših kosmatih prijateljev, vsekakor pa ne bo nič narobe, če se temu primerno tudi našemite.

Sprehod se prične na Prešernovem trgu ob 15:00 in traja nekaj ur, pot pa nas bo peljala po starem mestnem jedru Ljubljane. Dobrodošli so fursuiterji, kot tudi vsi ostali (fotografi, našemljenci ali pa le spremljevalci). V primeru slabega vremena, bo sprehod na žalost odpovedan; o tem vas bomo pravočasno obvestili.

Po sprehodu se dobimo še na bowlingu v Klubu 300 ob 19:00. Glede na to, da je kegljišče precej odmaknjeno iz centra, vam predlagamo, da se v naprej dogovorite glede prevoza do tja ali pa se odpeljete z avtobusom (linija 7, smer Pržan: vstop na Bavarskem dvoru, izstop na postaji Plešičeva). Cena bowlinga bo odvisna od števila prijavljenih oseb, vendar bo znašala 7 na osebo. Prosimo, imejte s seboj drobiž, saj vam denarja organizatorji ne bomo izmenjali. Ne pozabite tudi na dokazilo PCT. Bowling bo izveden ne glede na vremensko napoved. Mladoletne osebe se tega udeležujete na lastno odgovornost.

Prijave na dogodek zbiramo le za osebe, ki se nameravajo udeležiti tudi bowlinga, ste pa na sprehodu dobrodošli vsi, ki se ga želite udeležiti (tj. brez prijave).

Ker gre za javno dostopen dogodek vas udeležence naprošamo, da ste temu primerno oblečeni ali našemljeni. Lahko se tudi pričakuje interakcijo z mlajšimi otroki in v tem primeru, vas prosimo, da ste vsi udeleženci do njih strpni in previdni.

Datum in ura

31.10.2021 15:00 -
31.10.2021 20:00

Prijave

Prijave so bile možne med
24.10.2021 20:00 in
28.10.2021 19:00.

Lokacija

Ljubljana

Galerija

Imate slike, ki jih želite deliti ali pa želite videti slike ostalih udeležencev?
Kliknite tukaj

Starostne omejitve

Ni starostnih omejitev za ta dogodek.

Vprašanja?

Pišite nam, Discord

Države

Vstopnice

Prenočišče

Distribucija spolov

Družbo na dogodku vam bodo delali:

Andalar_folf
Awu_Dasa
Cris.py
dr.jaklic
Eldnsay
Firefur Lion
Jacky
Mallow
Maverick
Nesko
Nicc
ookami
Pur3Bolt
SanicBuum
SkyWind
Taru
Universe
UrosWolf
Wexon

Pričakujte te kosmatinčke:

Andalar
(lastnik: Andalar_folf)
Folf
Edgar
(lastnik: Pur3Bolt)
Fox
Ignis
(lastnik: Firefur Lion )
Lion
Mandy
(lastnik: Eldnsay)
Bunny
Maverick
(lastnik: Maverick)
Husky
Nesko
(lastnik: Nesko)
Husky
Soren
(lastnik: ookami)
Wolf - Bull terrier
Stormy
(lastnik: Maverick)
fox
Taru
(lastnik: Taru)
cat?